Bed and Breakfast

Bed and Breakfast: Gasthoeve de Zijp

Facaliteiten van Gasthoeve de Zijp

Facaliteiten per kamer:

Welkom

Wees welkom in onze Bed en Breakfast net buiten het centrum van Boekel.

In het buitengebied waar u de rust nog vindt, de ruimte hebt om heerlijk van de tuin en de omgeving te genieten en waar u de Brabantse Gezelligheid direct zult beleven.

De Bed en Breakfast is op een plek gerealiseerd waar vroeger een stal stond. Echter hier is helemaal niks meer van terug te zien.

In 2018 is er een complete nieuwbouw voor in de plaats gekomen, met alle moderne voorzieningen van deze tijd zoals vloerverwarming, airco en wifi.

De totale nieuwbouw bestaat uit 4 onderdelen, nl. een mantelzorgwoning, dagbesteding voor mensen met dementie, een peuterspeelzaal en 2 kamers B&B.

In de tuin is een prachtige Bloemenpluktuin , welke in het plukseizoen elke zaterdag open is voor het publiek. Ook is er een groentetuin en een mooie wandelroute rondom het weiland, waar de shetlandpony’s lopen. De natuurlijke waterpoel met kikkers en wilde eenden zullen u verrassen. Vlinders, insecten en kikkers kunnen hier nog vrij leven, zonder teveel gestoord te worden.

Hier zijn we bewust bezig met de natuur en het milieu.

Het gebouw is daarom ook energie neutraal gebouwd.

Het Dorp

Het dorp Boekel ligt midden in de driehoek Eindhoven-Helmond-Den Bosch. Een bijzonderheid is dat Boekel op de Peelrandbreuk ligt. Dit kenmerkt zich door de aanwezigheid van wijstgronden en bruin grondwater. In onze directe omgeving kunt u dit ook ontdekken. Wanneer in de omgeving gaat wandelen of fietsen, vindt u hier veel informatie over.

Boekel is een zelfstandige gemeente die vooruitstrevend is. Zoals het Ecodorp, overal glasvezel (ook in het buitengebied) en balievergunningen.

Binnen een afstand van 10 kilometer, kunt gezellig winkelen in Uden of Veghel. Op een half uur rijden bent ook in Eindhoven, Helmond of Den Bosch.

Voor een lekker hapje eten, kunt in ook in Boekel terecht.

De Kamers

De B&B heeft 2 kamers; De zonnebloemkamer en de lavendelkamer. Beide kamers beschikken over een eigen badkamer en tv.

De complete bed en Breakfast is voorzien van vloerverwarming, hoge plafonds in sfeervolle kleuren.

Als u binnenkomt komt u eerst in een kleine ontvangstruimte met een vintage groen bankje. Hier kunt u even bijtanken; er staan foldertjes en leesboeken en u kunt gebruik maken van het koffieapparaat of u zet een  lekker kopje thee.

Maar bij mooi weer geeft u wellicht de voorkeur aan om even lekker buiten op het terras te zitten, waar u kunt genieten van het uitzicht.

Vanuit de ontvangstruimte bereikt u de kamers. De zonnebloem en de lavendel.

Het ontbijt kunt u nuttigen op de kamer, desgewenst als ontbijt op bed.

Meer informatie over de kamers? Klik op de afbeeldingen!